Vine Moș Nicolae – Jandarmii maramureșeni sprijină anumite cazuri sociale

A devenit deja o tradiție ca în preajma marilor sărbători religioase, jandarmii maramureșeni să sprijine anumite cazuri sociale. Acum, cu ocazia sărbătorii religioase dedicată Sfântului Ierarh Nicolae făcătorul de minuni, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Țibleș și cei din Târgu Lăpuș și-au propus să aducă un strop de bucurie celor trei copii ai unei familii din Rogoz, copii cu vârsta între 3 și 14 ani. 

Ajutorarea acestora a fost posibilă prin implicarea colegilor noștri, care au declanșat o activitate caritabilă pentru a veni în sprijinul acestei familii. Neașteptat de mare a fost ecoul acestei acțiuni întrucât  jandarmii s-au mobilizat, au reușit să adune atât bunuri materiale, îmbărăcăminte, încălțăminte, electrocasnice, dar și bani. Au venit cu ele ieri, în ajun de sărbătoare și au reușit să aducă un strop de bucurie, considerând că este de datoria lor să-i ajute pe acești copii de Moș Nicolae.

Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă vom mai organiza astfel de activităţi şi credem că, prin efortul comun, vom reuşi să aducem o rază de lumină în viaţa celor cu care soarta poate a fost mai puțin generoasă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *