13 pesoane săltate de MASCAȚI și 4 persoane rănite după o bătaie cu lopeți, topoare și bolovani în Chelința

Este bătaie generală în Chelința, sat aparținător de orașul Ulmeni între două grupuri de persoane. Conform primelor informații 4 persoane au suferit leziuni corporale și au fost preluate de echipajele medicale ale Ambulanței și SMURD. La fața locului au fost trimise și trupele de mascați din cadrul IPJ Maramureș.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE


Conform informațiilor oficiale de până acum s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri sau alte violențe și încăierare. Totodată, se continuă ancheta pentru identificarea tuturor persoane implicate în scandal. Până acum mascații au săltat 13 persoane pe care le-au dus la sediul Poliției din Ulmeni pentru audieri.

Practic totul ar fi pornit de la niște divergențe mai vechi între două familii. Odată izbucnit scandalul au sărit aproape 30 de persoane. S-au lovit cu topoare, securi, lopeți, lemne rupte de prin garduri, piertre de pe uliță.

Patru persoane (trei femei și un bărbat) cu vârste de 23, 24, 45 și 50 de ani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 3 martie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 să se deplaseze în localitatea Chelința, unde are loc un scandal.

În urma deplasării la fața locului a echipajelor de poliție din cadrul Poliției Orașului Ulmeni și ai Secției 3 Fărcașa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, a fost aplanat conflictul produs pe fondul unor neînțelegeri între mai multe persoane, care s-au agresat reciproc.

În urma încăierării trei femei cu vârste de 23, 45 și 50 de ani și un tânăr în vârstă de 24 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului și a tuturor persoanelor implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *