13 VIITORI JANDARMI ÎN STAGIU DE PRACTICĂ

Începând de astăzi 13 elevi jandarmi, 12 de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 1 de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, se află în stagiu de practică la Jandarmeria Maramureş.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de către jandarmii maramureşeni în zona de competenţă. În perioada stagiului de practică, elevii fac parte din efectivele unităţii şi îşi desfăşoară activitatea pe timpul programului de lucru. Aceştia vor fi angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor dar nu vor întocmi acte procesuale şi procedurale de constatare şi sancţionare în nume propriu, participând doar alături de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente. Ei vor fi repartizaţi să desfăşoare activităţi în cadrul structurilor operative din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, vor fi coordonaţi şi îndrumaţi pe toată perioada de către tutori profesionali cu experienţă în activitatea profesională, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Urăm succes elevilor aflaţi în practică iar după absolvirea şcolii militare îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor maramureşeni.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *