FURTUNĂ ÎN BAIA MARE – UN COPAC CAZUT PESTE UN BARBAT

Prăpăd în Baia Mare din cauza vremii extreme. O furtună a smuls mai mulți copaci din rădăcini iar un acoperiș a fost smuls din rădăcini de rafalele de vânt și a avariat mai multe mașini. Un bărbat în vârstă de 45 ani a avut nevoie de intervenția medicilor după ce un arbore a căzut peste el.

Furtuna a avut loc luni dimineața, în jurul orei 06:00, în Baia Mare, unde a creat mari probleme în mai multe zone ale orașului. Pe bulevardul București, mai mulți copaci au fost luați de vânt, unul dintre aceștia căzând peste un bărbat. Acesta a fost accidentat grav și a avut nevoie de intervenția unui echipaj medical. 

Medicii spun că bărbatul a suferit o fractură la nivelul membrului inferior și mai multe răni la nivelul feței și pe corp.  

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean din Baia Mare. 

Tot în Baia Mare au fost probleme și pe strada Horia. Acolo, un acoperiș a fost smuls de pe un bloc și aruncat într-o parcare peste mai multe mașini pe care le-a avariat.

Aceleași probleme au fost și pe strada Vlad Țepeș. O parte din acoperiș a fost luat și aruncat peste câteva autoturisme parcate. 

În această dimineață Baia Mare s-a aflat sub avertizarea unui cod galben de vijelii. 

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *