2 milioane de euro obținute de la CNI pentru baza sportivă și sala de sport din Bârsana!

Cu toții ne amintim emoția și mândria pe care le-am simțit știind că o echipă maramureșeană de fotbal joacă în șaisprezecimile Cupei României cu Steaua. Chiar dacă au trecut mai bine de 10 ani de atunci, echipa Avântul Bârsana și primarul din Bârsana, Teodor Ștefanca au cucerit nu doar inimile maramureșenilor, ci a întregii Românii atunci când s-a disputat acest meci. Iar când Gică Popescu, fost căpitan al naționalei României la fotbal dar și fost căpitan la FC Barcelona vine la sediul Primăriei Bârsana pentru a discuta despre modernizarea infrastructurii sportive în comună este un lucru incredibil pentru comunitate.

Am ajuns și eu în Bârsana, aici unde mă leagă o prietenie care depășește un deceniu de unul dintre cei mai tineri și harnici primari ai zonei, Teodor Ștefanca. Mi-a prezentat și mie, #cuîncredere, cele două mari proiecte derulate prin CNI, respectiv baza sportivă și sala de sport din Bârsana și mi-a spus ce visuri mărețe are pentru susținerea sportului în comunitate. Pe lângă sala școlară cu 102 locuri, aici va fi și o Bază sportivă Tip 1, cu o capacitate de 500 de locuri.

Terenul de fotbal va avea nocturnă și tribună la standarde europene, omologate de FIFA și UEFA, dar va exista și un teren secundar care va fi folosit pentru minifotbal, baschet, handbal, tenis. Ambele terenuri vor fi deservite de clădirea administrativă, vestiare și parcare pentru autovehicule și autocare. Valoarea totală a ambițiosului proiect este de aproximativ 2 milioane de euro!

Felicitări, prieten drag! Am fost, sunt și mereu voi fi foarte mândru de tot ce faci în Bârsana! Pentru că am încredere în tine! Cu siguranță ești exemplul de primar de: AȘA DA!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *