8 MARTIE FATAL: UN JANDARM DIN MARAMUREȘ A MURIT DUPĂ CE A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN CAP DE POD

Veste tristă pentru jandarmii maramureşeni. Un camarad şi-a pierdut viaţa într-un accident care avut loc luni seară, în jurul orei 22.30, în localitatea Bunești. A intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod, impactul fiind fatal pentru acesta, potrivit unor surse judiciare.

„La data de 8 martie, în jurul orei 22.30, pe DN1C, în localitatea Bunești a avut loc un eveniment rutier în urma căruia conducătorul autoturismului a decedat. Din primele date, bărbatul de 50 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod”, a transmis IPJ Cluj.

“Un jandarm a murit înainte de pensionare într-un accident rutier în localitatea Bunești, jud. Cluj lângă centura ocolitoare Gherla, aseara la 22.14. Gălătus Mircea a fost jandarm profesionist în cadrul compartimentului ordine și siguranță publică. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!!!”, anunţă jandarmii maramureşeni.

Mesajul oficial al Jandarmeriei Maramureș

Suntem profund îndurerați de pierderea camaradului nostru, plt. adj. șef Gălătuș Mircea, care a plecat la ceruri ieri, 08 martie 2021. În semn de prețuire pentru camaradul nostru, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui ce a fost un bun coleg, prieten, soț și tată, rugându-l totodată pe Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace. Condoleanțefamiliei îndoliate!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *