Super calitate la buget redus? Da, se poate! Descoperă 3 telefoane sub 1000 de lei, numai bune de dăruit

Vrei să te bucuri de performanță excelentă fără să-ți golești contul bancar?

Sau poate doar vrei să dăruiești un telefon care să facă față cu brio oricăror pretenții și care să aibă un preț absolut rezonabil. Ne-am documentat pentru tine și am făcut o scurtă listă de telefoane 1000 lei, pe care să o ai la îndemână atunci când vrei să începi cumpărăturile. Nu uita că întotdeauna ai la îndemână posibilitatea de a cumpăra un telefon recondiționat, precum iPhone 8, care funcționează la fel ca unul nou, însă are un preț mult mai avantajos. 


În materialul de mai jos îți vom oferi cinci variante de smartphone care au prețul sub 1000 de lei și care reprezintă combinația ideală între performanță, funcționalitate și accesibilitate

1. Xiaomi Redmi 12

Cum un cost de aproximativ 900 de lei, Xiaomi Redmi 12 este unul dintre cele mai bune telefoane ieftine de pe piață. Designul de calitate superioară și ecranul de dimensiuni mari aduc eleganță și suplețe acestui smartphone. În plus, Xiaomi Redmi 12 are rezistență la praf și stropire, având rating IP53. Poți urmări cu ușurință conținutul tău preferat și te poți bucura de o paletă de culori vibrante care te va impresiona.

Pentru fotografie, Xiaomi Redmi 12 are camere ultra performante, care vor face din orice peisaj o reală splendoare. Bateria de 5000 mAhare o durată de viață lungă, astfel că te poți bucura de smartphone-ul tău pentru mult timp înainte să fii nevoit să-l încarci din nou. Atunci când totuși este cazul, prin încărcarea rapidă de 18W beneficiezi de utilizare îndelungată fără să aștepți foarte mult. Xiaomi Redmi 12 este echipat cu procesor Octa Core, MediaTek Helio G88, pentru o funcționalitate excelentă. În plus, beneficiază de cititor de amprente lateral, mai sigur și confortabil, ușor de accesat. Deblochezi telefonul cu o singură apăsare de deget, în timp ce apăsarea dublă poate debloca mai multe funcții personalizabile. 

2. Motorola Moto G72

Motorola Moto G72 este a doua opțiune pe care ți-o propunem astăzi. Cu un cost de aproximativ 900 de lei, poți avea un smartphone care te va uimi prin specificațiile sale avansate, mult peste aria sa de preț. Afișajul Oled de 6,55 inchi 120Hz te introduce în lumea fascinantă a culorilor care te vor impresiona prin claritate și contrast.

Bucură-te de volumul ridicat și claritatea impecabilă a sunetului multifuncțional și multidimensional al Dolby Atmos, asta dacă partea audio este prioritară în preferințele tale. În schimb, dacă ești pasionat de fotografie, află că sistemul de camere Ultra Pixel de 108 MP este destinat surprinderii unor imagini de neuitat. În plus, prin Macro Vision ești de 5 ori mai aproape de detaliile pe care vrei să le prinzi în cadru. Fotografiile realizate cu Motorola Moto G72 sunt pline de culoare, chiar și pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate scăzută.

Bateria de capacitate mare, de 5000 mAh, este ideală pentru a-ți acoperi toate necesitățile de utilizare, fără să fii nevoit să încarci frecvent. Motorola Moto G72 are de asemenea rezistență la vărsare de apă sau stropire, pentru că este certificat IP52.

În plus, procesorul MediaTek Helio G99 este capabil să facă față față cu brio rulării oricărei aplicații, indiferent de complexitate, sau a oricărui joc avansat.

3. Xiaomi Redmi A1

Xiaomi Redmi A1 are un display LED de 6,52 inchi, cu rezoluție de 1600 X 720, suficient de bun pentru a urmări fără probleme videoclipurile tale favorite sau pentru a juca jocurile care îți sunt pe plac. Camera frontală de 5 MP și cea de pe spate de 8 MP sunt perfecte pentru a surprinde momentele tale preferate, dar dacă ești în căutarea unor camere care să surprindă orice detaliu în amănunt, este recomandabil să te îndrepți către modele mai avansate din perspectivă de funcționalități.

Vei găsi Xiaomi Redmi A1 la un preț de aproximativ 400 de lei, fiind o alegere perfectă din punct  de vedere financiar. În plus, cu bateria sa de 5000 mAh, ai asigurată o perioadă lungă de folosire, fără nevoia frecventă a reîncărcării.

Fiecare dintre dispozitivele de mai sus reprezintă o alegere pe care nu o vei regreta, asta pentru că nu întotdeauna bugetul este factorul definitoriu atunci când vine vorba despre performanță. Pe măsură ce tehnologia avansează, diferențele între smartphone-urile ieftine și cele premium sunt din ce în ce mai mici din perspectivă de specificații sau funcționalitate. 

Un telefon superb nu trebuie neapărat să vină cu o etichetă de preț pe măsură. Excelența la un preț rezonabil nu mai reprezintă excepția, iar întotdeauna vei avea la îndemână și varianta telefoanelor recondiționate, la prețuri mai mult decât prietenoase cu buzunarul tău. Acestea sunt testate de specialiști și funcționează impecabil, la fel ca telefoanele noi. Trebuie doar să-ți alegi modelul preferat în funcție de funcționalitățile care contează pentru tine, în timp ce încadrarea în buget n-ar trebui să mai reprezinte o problemă. Spor la cumpărături!

Sursa foto: https://www.shutterstock.com/ro/image-photo/female-hand-putting-money-into-piggy-410140204

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *