VIDEO – Băiat înjunghiat chiar în centrul orașului de un fost coleg de liceu

Un apel la 112 a alertat autoritățile în această seară cu privire la un eveniment petrecut chiar în centrul orașului. Un băiat de 23 de ani a fost înjunghiat. Acesta se află la serviciu, la o cafenea din zonă când dintr-o dată la geamul cafenelei a apărut un alt băiat, pe care îl cunoaște de la liceu și l-a înjunghiat în zona brațelor. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale, ale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, dar și o ambulanță 


Autorul a fost încătușat de către polițiștii locali.

ACTUALIZARE – Poliția Locală Baia Mare

In această seara in jurul orelor 19,00 echipajul de politisti locali format din politist local Corodan Lucian si Pavel Vasile din cadrul Biroului Circulație, in timp ce acestia se aflau pe B-dul Regele Mihai (B-dul Bucuresti) in zona imobilului cu nr.4,eliberand parcarea in vederea igenizarii acesteia si trasarii,au auzit tipete in zona imobilului nr.6 in fata Covrigariei,,GIGI”,unde se aflau mai multe persoane. Politisti locali s-au depasat urgent la fata locului unde se aflau cca 6-8 persoane,care le-au relatat politistilor locali faptul că un tanar de 23 de ani a fost injunghiat de catre alt tanar de aceiasi vârstă care se indrepta spre semafor. Atunci politistul local Pavel Vasile a alergat la victima și ia acordat primul ajutor solicitand celor prezenti să apeleze serviciul unic de urgenta 112 si să solicite să vină ambulanta, în timp ce celalalt politist local Corodan Lucian s-a deplasat catre semafor pentru al identifica pe agresor.In momentul urmator un tanar de 23 de an s-a deplasat catre politistul local si a afirmat citez,,Eu l-am injunghiat pentru că viola femei „.Politistii locali l-au imobilizat si l-au incatusat, iar după ce i-au facut un control corporal, l-au introdus in autospeciala in așteptarea echipajelor de politie de la Politia Municipiului Baia Mare. Intre timp,la fata locului a sosit salvarea si victima a fost tra suportata la spital. Politistii locali l-au predat pe agresor echipajelor de politisti din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, in vederea continuarii cercetărilor. Se pare ca victima si agresorul se cunosteau si au fost colegi la Liceul Sanitar.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

La data de 20 martie 2024, ora 19.02, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizata prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că, pe B-dul Regele Mihai I, din Baia Mare, are loc un scandal între două persoane.

La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, de 23 ani, care prezenta mai multe plăgi prin tăiere în zona mâinilor.

Bănuit de comiterea faptei, este un tânăr, tot de 23 de ani, care se află în custodia polițiștilor.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că acesta ar fi folosit un obiect înțepător, cu care ar fi tăiat-o pe victimă în zona mâinilor.

Victima a fost transportata la spital.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care s-a produs fapta.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *