Ionuț Pîrvu este vicepreședintele PSD Maramureș pe Domeniul Justiție!

Membru al PSD din 1999, Ionut Pîrvu a fost președinte al Organizației de Tineret Baia Mare și vicepreședinte PSD Baia Mare. Consilier local ales pe listele PSD Baia Mare atât în mandatul 2012-2016, cât și în actualul mandat (din 2020 până în prezent), Ionuț Pîrvu susține că egalitatea, solidaritatea, respectul pentru toate puterile statului, respectul pentru mediu și respectarea drepturilor omului sunt valorile social-democrației care i-au fost insuflate încă din copilărie de părinții săi.

Din punct de vedere profesional Ionuț Pîrvu este, de 19 ani, avocat în Baroul Maramureș. A fost ales în trei legislaturi diferite consilier în cadrul Consiliului Baroului Maramureș, iar din anul 2023 este prodecan. Tot valorile sociale democrate și în special respectul pentru justiție și empatia față de oameni îl ajută să obțină rezultate bune în demersul juridic al clienților săi, dar și să îți exercite cu cinste si demnitate profesia.

Din punct de vedere politic își dorește să fie și mai activ în viața politică, dar și să aplice cunoștințele dobândite în cariera profesională și în mandatele de consilier municipal în viitoarele funcții politice și administrative.

Cu astfel de oameni merg înainte, #cuîncredere și vom veni în fața băimărenilor și a maramureșenilor pentru a ne prezenta programul electoral pentru toate competițiile politice care vor urma în acest an! Pentru că AM ÎNCREDERE!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *