ACCIDENT MUNCĂ LA AEROPORTUL MARAMUREȘ – Un ucrainean a căzut de pe o schelă și a suferit fracturi

Accident de muncă pe șantierul noului Terminal care se construiește la Aeroportul Internațional Maramureș. Conform informațiilor noastre un bărbat, cetățean ucrainean, care lucra pe o schelă s-a dezechilibrat și a căzut.

În urma căzăturii bărbatul și-ar fi fracturat ambele mâini. La fața locului ucraineanul a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Totodată o echipă de la Poliția Transporturi Maramureș a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 31 mai a.c., la ora 12.00, polițiștii au intervenit la un accident de muncă produs în incinta Aeroportului Internațional Maramureș.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că, un cetățean ucrainean, angajatul unei societăți comerciale, în timp ce efectua activități de finisaj a pereților din interiorul noului terminal al aeroportului, a căzut de pe o schelă metalică mobilă.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului într-un dosar penal întocmit pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *