Acțiunea „Ceaiul și sandwich-ul” continuă în Baia Mare

Angajatii din cadrul Directiei de Asistentă Socială Baia Mare si politistii locali din cadrul Direcţiei Politia Locala Baia Mare continuă actiunea „Ceaiul si sandwich-ul”.

Echipele de la DAS şi ale Poliţiei Locale Baia Mare vor verifica mai multe zone de pe raza municipiului Baia Mare unde oamenii străzii obişnuiesc să se adăpostească.

Aceste actiuni comune ale angajatilor Directiei de Asistenţă Socială Baia Mare, în cooperare cu poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Politia Locală Baia Mare sunt derulate intre orele 09.00-11.00 respectiv 19.00-21.00, in zilele cu temperaturi foarte scăzute. Activităţile au drept scop, identificarea şi cazarea la Adăpostul de Noapte a tuturor persoanelor fără adăpost expuse la hipotermie, degerături, îmbolnăviri sau la agravarea altor boli si chiar la deces.

Persoanele identificate în această situaţie sunt luate în evidenţă de către personalul DAS Baia Mare. Cei care acceptă să meargă la adăpost beneficiază de servicii sociale în cadrul centrelor sociale, de cazare, masă, igienizare, baie, îmbrăcăminte etc. În cazul persoanelor care refuză deplasarea la Adăpostul de Noapte acestea primesc un ceai cald şi un sandwich.

Vă reamintim că acţiunea „Ceaiul si Sandwich-ul” a fost iniţiată de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Chereches.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *