POLEI PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ: MAȘINI RĂSTURNATE ȘI IEȘITE DIN DECOR

În acest moment echipajele de la descarcerare intervin la un accident rutier produs pe drumul județean 184 Baia Sprie – Cavnic, pe raza localității Șurdești. Acolo un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe plafon. 

Și nu este singurul accident rutier produs pe respectivul tronson. Alți șoferi au fost implicați în eveniment rutiere soldate din fericire fără victime.

Alte patru autoturisme au fost avariate între Dumbrăvița și Cărbunar (DN18B).

Un Ford a ieșit în decor și pe strada Oborului din Baia Mare. Cauza – același polei.

Sfaturile Poliției Rutiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.Sunt însă artere rutiere, unde carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei și unde se acționează cu material antiderapant, respectiv în județele Arad (DN 7 și DN 79), Hunedoara (DN 7), Maramureș (DN 18), Satu Mare (DN 19 și pe raza localităților Satu Mare și Carei), Sălaj (DN 1C), Autostrada A1 Deva – Sibiu (km 369-412).Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *