Diana Iluț și-a dat demisia din funcția de consilier local.

Astăzi, 07 Mai, Diana Iluţ si-a dat demisia astăzi din funcţia de consilier local.

Diana Iluţ a declarat pentru Ziarul de Maramures: Este o demisie de onoare. Îmi iubesc enorm meseria şi doresc să-i aloc timpul necesar. Sunt preşedintele Asociaţiei Agenţilor de Turism din Romănia Regiunea N-V, am Agenţia de Turism Sfara Tours şi consider că pentru funcţia de consilier local ar trebui să fie o persoană cu timp disponibil care să se poată implica mai mult în problemele şi activităţile comunităţii băimărene. Pentru oraş renunţ Ia această funcţie. Despre politica din România si motivele de demisie as vrea sa clarificam ceva, nu toţi politicienii sunt murdari. Să nu generalizăm. Cred că va veni timpul curăţeniei. Trebuie să avem moralitate şi integritate pentru a schimba ceva dincolo de culoarea politică.”

Raportul de activitate al Dianei Iluţ este public şi poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Baia Mare — www.baiamare.ro

Obiectivă şi imparţială în deciziile sale, a fost unul din cei mai harnici şi implicaţi aleşi locali. Este o pierdere uriaşă pentru oraşul Baia Mare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *