ARMATA ROMÂNĂ A DAT STARTUL MARII RECRUTĂRI. E NEVOIE DE SOLDAȚI ȘI GRADAȚI PROFESIONIȘTI

Armata Română a dat startul marii înrolări. Sunt 1049 de locuri la nivel național pentru seria de formare 2022, potrivit reprezentanților MApN, care precizează că perioada de înscriere este între 2 mai – 17 iunie 2022, respectiv pe parcursul a 33 de zile lucrătoare.

Locurile disponibile sunt în judeţele: Alba, Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Brăila, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Galaţi, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Iaşi, Ialomiţa, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Tulcea, Vrancea, Vâlcea, Vaslui şi în Bucureşti.

Pe de altă parte, condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php

Înscrierile NU se fac online, potrivit reprezentanților Armatei.

Trebuie avut în vedere că fiecare candidat va intra în competiţie, pentru locul ales, cu ceilalţi candidaţi care au ales acelaşi post și, în urma evaluării, va ocupa locul acel candidat care va avea cel mai mare punctaj.

Prezentarea candidaților repartizați, la centrele/unitățile de instruire, va avea loc pe 12.09.2022 – candidații fără stagiu militar și pe 17.10.2022 – candidații cu stagiu militar.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *