Baia Mare pe primul loc! Ionel Bogdan și echipa sa vin în cartierul tău: seria întâlnirilor civice debutează astăzi, în cartierul Gării, de la ora 18.00

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și candidatul susținut de PNL Maramureș la funcția de primar al municipiului Baia Mare, alături de echipa sa, dau startul întâlnirilor civice cu băimărenii. 

Prima întâlnire are loc astăzi, 22 aprilie 2024, în cartierul Gării, de la ora 18.00, în zona parcului/locului de joacă de lângă Penny. Băimărenii sunt așteptați să vorbească despre problemele care îi frământă, dar și să afle viziunea lui Ionel Bogdan și proiectele sale pentru Baia Mare. 

Trebuie să punem ACUM, ÎMPREUNĂ, Baia Mare pe primul loc! Știm pentru ce muncim! Sunt cetățean al municipiului Baia Mare, soț și tată, înainte de a fi președintele Consiliului Județean Maramureș. Vreau să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme. 

Să avem locuri de muncă bine plătite, infrastructură și un nivel de trai mai ridicat. Să nu ne mai plece tinerii, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile. Baia Mare poate mai mult! Sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc! 

La alegerile locale din 9 iunie candidez pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. La fel cum am făcut cu Maramureșul, voi pune și Baia Mare pe primul loc!” – Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Biroul de presă
PNL Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *