Bărbat găsit decedat într-un apartament din Baia Mare.

În această seară în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pedestră, un echipaj al Poliției Locale a fost sesizat de către câțiva cetățeni că din interiorul unui apartament situat pe bulevardul București se simte un miros puternic și că au bănuiala că în interiorul apartamentului se află decedat cel care locuiește acolo. 

Polițiștii locali au anunțat de îndată poliția municipiului dar și dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență . 

Ajuns la fața locului, pompierii au descins în apartament spărgând ușa acestuia, iar în interior au găsit trupul unui bărbat în vârstă de 51 de ani. 

Vecinii ne-au spus că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni, iar angajatorul său a confirmat faptul că în ultimele zile acesta nu s-a prezentat la locul de muncă. 

Poliția face cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările decesului. 

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

Aseară, la ora 19.20, un echipaj al Poliției Locale a sesizat Poliția municipiului Baia Mare că într-un apartament situat pe bulevardul Regele Mihai I s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului, cu sprijinul unui echipaj al I.S.U. Maramureș a fost forțată ușa de acces, iar în imobil a fost identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării autopsiei, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *