Băimăreanca Corina Brișcan are nevoie în continuare de ajutor

În decembrie 2020 vă povesteam pentru prima dată despre Corina Brișcan, în vârstă de 40 de ani, din Baia Mare. Ea fusese diagnosticată cu leucemie limfatică, se afla atunci la tratament în Viena, însă costurile erau prea mari pentru a-l putea continua și avea nevoie de sprijinul nostru.

A fost lansat un apel umanitar, oamenii i-au sărit un ajutor, tratamentul a dat rezultate și am așteptat să fie declarată vindecată. Au trecut câteva luni de atunci, iar zilele trecute am văzut un mesaj care ne-a înstristat. Corina se luptă în continuare cu boala.

Azi e ziua soțului ei, iar acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

„Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător în lumea asta, mâine (n.red. marți, 13 iulie) va fi ziua mea și mai ales ziua în care am cunoscut-o pe Corina, pe soția mea dragă, așa cred că a vrut bunul Dumnezeu să îmi dăruiască sufletul pereche chiar de ziua mea. De ce nimic nu este întâmplător? Fiindca nu demult mi s-a pus o întrebare: „Ce ți-ai dori de ziua ta?”. Având în vedere situația în care suntem, când starea de sănătate a Corinei după 11 zile petrecute sub tratament foarte agresiv încă nu se îndreaptă spre o ameliorare vizibilă, când medicii i-au acordat o noapte pentru a fi convinși că nu au altă soluție decât întubarea, primul gând al meu a fost doar Sănătate, sănătate pentru toată lumea. Din păcate, știm cu toții, numai Dumnezeu ne poate dărui sănătate.

Credință și Speranță i-am raspuns, de asta am/avem nevoie noi toți. Atât credința, cât și speranța o avem în noi, ne naștem cu ele presupun. Viața de multe ori ne pune în situații diverse, încât ajungem să uităm de ele sau chiar să le pierdem. Important este ca noi toți să ne ajutăm să le regăsim, să ne ajutăm să ni le reamintim. Vă mulțumesc tuturor că ne sunteți alaturi, că ne oferiți speranța, că ne oferiți minunea de a spera, că ne oferiți speranța la viață pentru Corina” – a scris Alexandru Brișcan.

Cei care doresc s-o ajute pe Corina pot dona aici https://www.facebook.com:443/donate/1429072177457223/ sau în următorul cont

Titular cont: BRISCAN ALEXANDRU-STEFAN
Cont iban: RO30 RNCB 0659 0651 6106 0001
Bic: RNCBROBU
Banca: BCR

Sursa: DirectMM

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *