BĂTAIE LA CUPROM: 5 bărbați saltați de echipajele Poliției Municipiului Baia Mare. Trei victime au ajuns la Spitalul Judetean Baia Mare

Scandal monstru la fostul Cuprom din municipiul Baia Mare. Mai multe persoane s-au luat la bătaie și imediat în zonă s-au strâns zeci de curioși.

Mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au fost trimise la fața locului. Cinci persoane au fost ridicate de polițiști după aplanarea conflictului. Trei persoane au fost preluate de catre echipajele medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Ancheta este în plină desfășurare și deocamdată nu știe exact încadrarea faptelor. Cert este că pentru început s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În funcție de audieri se vor formula și alte acuzații penale.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Astăzi, 23 august, la ora 14.56, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe strada Electrolizei din municipiu a avut loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 30 de ani și două tinere de 26 și 27 de ani, toți din Baia Mare, care au relatat faptul că bărbatul a fost agresat fizic de către două persoane.

Persoanele bănuite de comiterea agresiunii nu se aflau la fața locului, dar au fost identificate ca fiind doi bărbați de 39 și 42, ambii din Baia Mare. La fața locului, polițiștii au mai identificat trei persoane în vârstă de 18, 21 și 60 de ani.

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Foto: arhiva

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *