Ce artiști vor urca pe scena de la Massif 2023. Surpriză colosală pentru fanii festivalului de la munte

Organizatorii Massif 2023 au anunțat artiștii care vor urca pe scena festivalului de la munte. O mare surpriză își așteaptă pe cei care vor veni să se distreze în Poiana Brașov.

Unul dintre cei mai doriți DJ din line-up-ul de festival, Dimitri Vegas, vine pe scena principală a primei ediții a festivalului Massif, care va avea loc în perioada 3-5 martie în Poiana Brașov. În premieră pentru scena unui festival din România este faptul că în deschiderea show-ului său va mixa soția lui, MATTN, aflată și ea în TOP 100 DJ Mag. Organizatorii anunță primul val de artiști care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte și vor transforma Poiana Brașov în cea mai căutată destinație montană de către tinerii din Europa. 

Pe scenele Massif, cel mai așteptat festival de iarnă din Centrul și Estul Europei în 2023, vor urca și Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic și mulți alții. 

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii ediției de anul acesta, la festivalul Massif, este jumătatea celui mai cunoscut duo de DJ, Dimitri Vegas & Like Mike. 

Nicky Romero este unul dintre DJ-ii care vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov, la Massif. În ultimii ani, Nicky Romero a lansat piese la care a colaborat cu cei mai cunoscuți  producători ai lumii, de la Avicii la David Guetta, Calvin Harris, Hardwell, Tiësto, Fedde le Grand sau Armand van Helden. Considerat un dance music megastar, Nicky Romero continuă să fie o prezență constantă pe scena celor mai mari festivaluri din lume. Olandezul este proprietarul unui label, Protocol Recordings, care în acest an celebrează 10 ani de existență, iar show-ul radio cu același nume este difuzat în 71 de țări ale lumii.

Din Top 100 DJ Mag, Quintino completează lista DJ-ilor confirmați pentru prima ediție a festivalului din Poiana Brașov.  Massif anunță și un live act legendar din România, trupa B.U.G. Mafia, care va susține un concert live pe mainstage-ul festivalului. 

Unii dintre cei mai ascultați artiști din România ajung la Massif 2023

Cele mai cunoscute nume din muzica românească Inna, Delia, Grasu XXL și Killa Fonic, alături de artiști consacrați din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop, rock și dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov pentru prima experiență Massif: Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner, Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.

Lupii lui Calancea, unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale ale momentului din Republica Moldova, combină pasajele clasice de folclor cu ritmuri de drumnbass într-un sunet nou cunoscut sub denumirea de folclor urban. Lupii lui Calancea vor avea un show special împreună cu Surorile Osoianu.

Dirty Nano, unul dintre cele mai cunoscute proiecte din industria muzicală din România, vine la Massif 2023.

Primul hit remix al celor doi membri Dirty Nano, ,,Versus”, a marcat un alt succes comercial și are peste două milioane de accesări pe YouTube, iar versiunea remix pentru ,,How Do You Feel”, single semnat Ed Sheeran, a ajuns la peste 11 milioane de vizualizări.

Bad and Boujee, trupa formată din DJ Lexy și DJ Oldskull, va încălzi atmosfera în Poiana Brașov cu cele mai bune piese de hip-hop și trap.

Organizatorii au pregătit 7 scene pentru prima ediție Massif. Acestea vor fi amplasate în mai multe locații din Poiana Brașov

Prima ediție Massif va avea 7 scene. În zona principală a festivalului, Massif Winter Village, vor fi amplasate 3 scene pe Pârtia Bradu, iar alte 4 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune. 

Organizatorii vor aduce în premieră o producție specială pentru stațiunea montană, care va completa performance-urile live și show-urile surpriză ale DJ-ilor de pe cele 3 scene: 

Mainstage-ul outdoor, scena indoor denumită ,,Greatest of All Time (G.O.A.T.) și Retro Fantesia, scena îndrăgită de la UNTOLD.

Producția de anul acesta include și amplasarea a 4 scene în perimetrul apres ski-urilor din stațiune, recunoscute la nivel European. Organizatorii vor dezvălui curând conceptul și locația scenelor.

Abonamente disponibile pentru Massif 2023

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce  înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziționa abonamente începând de la 79 de euro plus taxe, de pe bemassif.com

Abonamentele disponibile acum pentru Massif 2023, eveniment care are loc în perioada 3-5 martie, sunt următoarele:

General Access Basic: 79 euro plus taxe
General Access Risk Free: 99 euro plus taxe
VIP: 250 euro plus taxe

Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe.

Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar prin proiectul Massif își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *