Concurs aniversar: Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” pune la bătaie 50 de premii pentru o viață sănătoasă

În acest an, Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare a împlinit o jumătate de secol în slujba maramureșenilor, un eveniment de suflet, care, înainte de a fi unul despre istorie, clădiri și proiecte, este unul despre viață și, mai ales despre Oameni.

Cei 50 de ani de activitatea ai spitalului sunt formați, ca un puzzle, din zeci de mii de istorii și povești de viață, din momente frumoase sau momente de cumpănă, momente intense și unice, din care fiecare am învățat să prețuim mai mult ceea ce contează cu adevărat: sănătatea, viața și timpul.

De aceea, acum, în acest an special, reprezentanţii spitalului îşi doresc o altfel de istorie ilustrată a unităţii spitaliceşti, formată din instantaneele voastre, ale maramureșenilor care de o jumătate de secol treceți pragul spitalului ca și pacienți sau aparținători.

Dacă aveți fotografii cu clădirea spitalului, cu un moment important din viața voastră desfășurat aici (cum ar fi o naștere, o externare etc.) sau fotografii cu personalul medical care v-a ajutat să vă recăpătați sănătatea, vă rugăm să le postați ca și comentarii la acest concurs până în 10 aprilie 2022 și să transmiteți prietenilor voștri virtuali să vă dea un ”like”.

LINK CONCURS AICI -> https://www.facebook.com/www.spitaljbm.ro/posts/3156713024601021

Dintre fotografiile postate de voi, vom alege în 15 aprilie, 50 de fotografii care au primit cele mai multe like-uri, iar cei care le-au înscris în concurs vor primi un set complet și gratuit de analize, pe care îl pot efectua pe tot parcursul anului 2022.

1 COMMENTS

  1. Multa sănătate doresc d nu lui dr Sasz Andrei si personalului medical de la etajul 4 chirurgie pentru modul profesionist cu care a fost tratată mama mea hopoacuzica.🌹❤

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *