45 de agenti economici verificati de ITM Maramures

Controalele la cei 45 de agenţi economici au fost desfăsurate în domeniul relaţiilor în muncă precum si în domeniul securităţii si sănătăţii în muncă. Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramures au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale.

Au fost controlaţi un număr de 45 de agenţi economici, 27 în domeniul relaţiilor de muncă şi 18 în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, fiind depistate un număr de 72 de deficienţe, în domeniul relaţiilor de muncă 50 şi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă 22, fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate.

În urma acţiunilor de control, care s-au desfăşuratin perioada 18-24 martie 2022, au fost aplicate un număr de 30 de sancţiuni contravenţionale, din care 23 de avertismente şi 7 amenzi, în domeniul relaţiilor de muncă 4 şi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă 3.

Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma totală de 21.800 lei,In domeniul relaţiilor de muncă 6.800, iar în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă 15.000 lei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *