Consiliul Județean Maramureș organizează și în acest an campania ”Împădurim Maramureșul”

Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Direcția Silvică Maramureș – Romsilva și cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, organizează campania de plantare ”Împădurim Maramureșul”.

Campania din acest an cuprinde 5 acțiuni de împădurire, care vor fi organizate la nivelul întregului județ, în fiecare țară a Maramureșului astfel: 08 aprilie – Ulmeni; 11 aprilie – Târgu Lăpuș; 12 aprilie – Lăpușel; 04 mai – Poienile de sub Munte; 05 mai – Dragomirești.

Startul campaniei ”Împădurim Maramureșul” se va da mâine, 8 aprilie, la Ocolul Silvic Ulmeni, unde echipa Consiliului Județean, împreună cu executivul instituției și cu elevi din școli vor planta aproximativ 3750 de puieți de gorun și cireș.

Ionel Bogdan, președintele administrației județene: ”Așa cum am spus la prima acțiune de plantare pe care am organizat-o anul trecut, continuăm seria campaniilor de împădurire și anul acesta. 

Campania ”Împădurim Maramureșul 2022” este mai amplă față de anul trecut, în sensul că vom avea 5 acțiuni de plantare, în 5 zone diferite ale județului, care vor avea loc în perioada 8 aprilie – 5 mai.

Este foarte important să organizăm astfel de acțiuni prin care contribuim la dezvoltarea ariilor împădurite din Maramureș. Natura și mediul înconjurător ne influențează sănătatea și fiecare dintre noi avem datoria să fim activi în acțiunile care protejează mediul.”

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *