”NICĂIERI NU-I CA ACASĂ!” – RALIUL MARAMUREȘULUI REVINE

Consiliul Județean Maramureș este partener și în acest an în organizarea competiției ”Raliul Maramureșului 2022”, care punctează ca și prima etapă din cadrul Campionatului Național de Raliuri.

Ediția din acest an va avea 9 probe speciale, care se vor desfășura pe un total de 122,35 km pe durata celor două zile de concurs. Sâmbătă concurenții vor avea de realizat 7 din cele 9 probe, urmând ca duminică să participe la startul ultimelor două probe rămase.

Raliul se va desfășura în perioada 8-10 aprilie 2022, iar startul festiv va fi oficiat vineri, 8 aprilie, începând cu ora 19:30 la Value Centre Baia Mare, unde va fi amplasată și scena principală.

Tot la scena principală, vor avea loc două două momente artistice atât în deschiderea evenimentului, cât și în cadrul festivității de premiere a câștigătorilor, oferite de Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”.

Așadar, primul spectacol va avea loc vineri, 8 aprilie, începând cu ora 17:30. La acesta, alături de orchestra și corpul de balet al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”, vor participa soliștii vocali Ghiță Breban și Gabriela Ardusătan.

Cel de-al doilea spectacol se va desfășura duminică, 10 aprilie, începând cu ora 14:00, în aceeași locație, și va fi susținut de artiștii Diana Topan, Ghiță Breban, Mariana Cușner, Bianca Latiș, Ionuț Teudean, Gabriela Ardusătan și Denis Cupșe, alături de susținuți de orchestra și corpul de balet al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”.

Birou de presă al Consiliului Județean Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *