Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin suplimentarea infrastructurii sanitare la Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare.

Unitatea sanitară Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare a început în data de 21.09.2020 derularea activităților în cadrul proiectului “Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin suplimentarea infrastructurii sanitare la Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare”. Durata proiectului este de 14 luni, cu finalizare la data 31.10.2021.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin suplimentarea infrastructurii în cadrul unității sanitare Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare.

Obiectivul specific al proiectului este limitarea efectelor extrem de grave ale virusului SARS-CoV-2 asupra populației prin dotarea cu aparatură și echipamente medicale de specialitate a unității sanitare Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare.

Valoarea totală a proiectului: 1.942.437,03 lei, din care valoare eligibilă  nerambursabilă: 1.942.437,03 lei.

Ec. Hofer Gabriela
Manager Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea Baia Mare”

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *