Decathlon a venit în Baia Mare

Decathlon a venit în Baia Mare: deocamdată testează piața locală, deschizând un shopping corner într-un hipermarket din oraș.

Retailerul de produse sportive Decathlon, liderul pieței de profil din România, inaugurează în această săptămână un shoppig corner (stand comercial) în Baia Mare, în hipermarketul retailerului Auchan (localizat pe Bulevardul București nr. 144)

Decathlon a anunțat de mai multe ori că Baia Mare este inclusă în planurile de extindere a companiei, însă surse din piață susțin că încă nu a găsit în municipiul de reședință al Maramureșului spațiul pe care să-l închirieze la costuri de exploatare convenabile. Decizia înființării în hipermarketurile Auchan a unor standuri comerciale (shopping corner) a fost luată în discuție încă din 2016, însă a fost pusă în practică abia în urmă cu un an, când Decathlon a deschis primul astfel de stand în hipermarketul Auchan din Drumul Taberei – București.

În shopping-corner-urile Decathlon din hipermarketurile Auchan, retailerul francez expune/comercializează, de regulă, circa 70 de tipuri de articole sportive (echipamente de fitness, mingi de baschet și fotbal, accesorii pentru biciclete, accesorii de aerobic, accesorii pentru camping etc.). 

sursa: 2mnews.ro

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *