DRUSAL a răsturnat pubelele Primăriei Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheș a dispus verificarea modului în care s-a făcut înlocuirea pubelelor municipiului cu cele ”IGIENIZATE” și ridicate de SC DRUSAL în 31 decembrie 2021 –

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a dispus astăzi, 8 ianuarie 2022, Direcției Poliția Locală Baia Mare să intervină de urgență la toate platformele de colectare, pentru a verifica modul în care s-a făcut înlocuirea pubebelor care aparțin de Primăria Municipiului Baia Mare cu cele ”igienizate” de către DRUSAL, care au fost ridicate în 31 decembrie 2021.

De asemenea, angajații Direcției Poliția Locală prin serviciile birourile și compartimentele de specialitate trebuie să verifice și starea de igienă a pubelelor DRUSAL, starea tehnică a acestora precum și modul în care s-a trecut la manipularea pubelelor Primăriei Baia Mare. Totodată se mai verifică igienizarea din interiorul împrejmuirii în care s-au plasat containerele, precum și zona adiacentă.

Direcția Poliția Locală prin serviciile birourile și compartimentele de specialitate vor trebui să monitorizeze aceste platforme de colectare în permanență.

Astăzi, SC DRUSAL și-a reluat activitatea de colectare a deșeurilor menajere, voluminoase, de construcții etc, activități obligatorii în baza contractului încheiat cu ADI DEȘEURI Maramureș și nu cu Primăria Municipiului Baia Mare.

Atitudinea SC Drusal și în acest caz lasă de dorit exact ca și în ziua de 31 decembrie 2021 când a ridicat toate pubelele de pe platformele de colectare aflate pe raza municipiului Baia Mare pentru o așa-zisă igienizare și reparare răsturnând gunoiul pe jos, pe domeniul public, în bătaie de joc.

Primăria Municipiului Baia Mare a reușit să pună pubele noi pentru fiecare zonă în parte pentru colectarea deșeurilor de la cetățeni, fapt ce a deranjat conducerea SC DRUSAL.

Astăzi, angajații DRUSAL au răsturnat pubelele municipiului și le-au înlocuit cu propriile pubele ”IGIENIZATE” ridicate înainte de Anul Nou, mai exact în 31 decembrie 2021.

Ambele acțiuni ale SC Drusal au demonstrat faptul că, comunitatea băimăreană nu contează! Atitudinea infantilă de care dă dovadă DRUSAL în fața cetățenilor ne face să credem că NU ESTE DEMNĂ de a presta servicii în folosul comunității noastre, pe banii noștri! Vezi prețul anual al taxei tale de salubrizare! Să nu uităm că urmează alte majorări cerute de DRUSAL la CJ Maramureș, pe care populația va trebui să le achite.

Cum arată pubelele “igienizate” de către Drusal SA

Cum arată pubelele răsturnate ale Municipiului Baia Mare

Sursa foto / video : Ziarul de Maramures

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *