Războiul gunoaielor continua: Poliția locală este scoasă pe străzile din Baia Mare

Astăzi, angajații Drusal au fost scoși pe străzile din Baia Mare și au înlocuit pubelele noi, amplasate de administrația locală cu unele sparte, rupte, mizerabile.

Pare că după ce au văzut că societatea băimăreană s-a deșteptat și și-a dat seama de vinovatul din acest război, Drusal a acționat din nou împotriva băimărenilor.

Nu doar că au scos din folosință unele pubele noi, dar aceștia le-am amplasat și pe domeniul public, în locuri de parcare sau alte spații, îngreunând și mai mult viața șoferilor din Baia Mare.

Primarul municipiului ia măsuri urgente! 

„Având în vedere simularea începând cu data de 08.01.2022 a reluării activității de colectare deșeuri menajere, deșeuri voluminoase, deșeuri periculoase provenite din deșeuri menajere si deșeuri din construcții de către Drusal SA ( în curs de divizare ), activități obligatoriu a fi desfășurate în baza contractului cu ADIGIDMM (și nu cu Primaria Baia Mare) pe raza municipiului Baia Mare, dispun Direcției Poliției Locale prin serviciile, birourile și compartimentele de specialitate, să intervină de urgență și să monitorizeze toate platformele de colectare, în special modul în care au fost înlocuite de către operator containerele primăriei cu cele ale respectivului operator, starea de igienă, starea tehnica a acestora, modul în care au fost manipulate containerele primăriei, nivelul de curățenie, igienizare din interiorul împrejmuirii în care s-au amplasat containerele, dar și în zona adiacentă.

Pentru fiecare neregulă dispun luarea măsurilor prevăzute în actele normative locale sau naționale. Repet, punctual pentru fiecare zonă de colectare.

Acțiunea dispusă are caracter permanent începând cu data de azi 08.01.2022, ora 19:00.
Pentru asigurarea personalului se dispune întreruperea zilelor libere, concediilor sau a oricărui program de muncă în vigoare, urmând să se realizeze până azi, 08.01.2022, ora 19:00.

Programul de intervenție a personalului mandatat de către conducerea poliției locale să îndeplinească sarcinile.” – s-a arătat în ordinul de serviciu emis de primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *