EXCLUSIV VIDEO: TERIFIANT – ”Nu am avut bani să îl îngrop” susține tatăl băiatului de 14 ani ținut mai mult de o lună mort într-un sac în cușca câinelui

Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

”Nu am avut bani să îl îngrop”

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru www.baiamaretv.ro si www.vasiledale.ro faptul că tatăl băiatului a fost audiat și că acesta a susținut faptul că băiatul lui ar fi murit în urmă cu câteva zile doar. Ba mai mult, acesta a susținut că l-a ținut ascuns pentru că ”nu avea bani să îl îngroape”.

Aceste declarații sunt infirmate de criminaliști. Aceștia susțin, pe surse, faptul că decesul s-ar fi produs în urmă cu mai bine de o lună iar cadavrul era într-o avansată stare de descompunere.

A fost audiată și concubina bărbatului. Aceasta a susținut faptul că ea nu știe absolut nimic și că nu ar fi intrat în gospodăria bărbatului, ea locuind în altă parte a orașului. Acest lucru este infirmat de vecini care spun că zilele trecute în curtea bărbatului ar fi avut loc o petrecere cu muzica dată la maxim.

Pe de altă parte trebuie să spunem și faptul că fratele băiatului decedat, un minor în vârstă de 16 ani, a ajuns la UPU a Spitalului Municipal Sighetu Marmației după ce ar fi suferit un atac de panică. Acesta a rămas internat. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el deoarece tatăl lui este internat la secția de Psihiatrie pentru expertiză de specialitate, iar mama acestuia a decedat în urmă cu câțiva ani.

Tatăl din Sighetu Marmaţiei, care şi-a ascuns copilul mort în cuşca câinelui, posta mesaje de dragoste pe Facebook: „Cine te iubeşte nu renunţă”

Potrivit profilului de Facebook al tatălui, în ultimele săptămâni, în timp ce fiul său era mort în cuşca câinelui, acesta a postat numeroase mesaje de dragoste pe Facebook.

„Nu plânge niciodată în public. Cine nu te cunoaşte râde, cine te urăşte se bucură, iar cine te iubeşte suferă”, „Cine te iubeşte nu renunţă, nu înşeală, nu minte”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook de bărbat.

ACTUALIZARE

Copilul mort băgat de tată într-un sac şi apoi în cuşca câinelui ar fi murit pentru că nu a primit mâncare şi apă.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl băiatului a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei, acolo unde specialiştii ar fi stabilit că acesta a avut discernământ atunci când şi-a băgat fiul într-un sac şi apoi l-a pus în cuşca câinelui.

Mai mult, aceleaşi surse arată că băiatul în vârstă de 14 ani ar fi murit pentru că nu a fost îngrijit corespunzător şi nu a primit mâncare şi apă.

Astăzi, tatăl copilului a fost dus de anchetatori acasă pentru o reconstituire, iar ulterior va fi dus în faţa procurorilor pentru stabilirea încadrării juridice a faptei oribile comise de bărbat.
În faţa poliţiştilor, tatăl a declarat că l-a ţinut pe copil într-un sac pentru că nu avea bani de înmormântare, dar şi că era mort de doar câteva zile.

DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor, in vârstă de 16 ani. Acesta este găzduit în Centrul de primire in regim de urgenta Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică.

În cauză, verificarile continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *