EXCLUSIV VIDEO: UN COPIL DE 13 ANI A FOST GĂSIT DE PĂRINȚI SPÂNZURAT ÎN DORMITOR

Tragedie în această seară în Tăuții de Sus. Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat în dormitorul locuinței. La fața locului au fost chemate cadrele medicale care din păcate nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Băiatul se spânzurase cu cordonul de la halatul de baie.

Criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș coordonați de un procuror criminalist au demarat o anchetă pentru a stabili exact motivele care l-au determinat pe copil să se sinucidă.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Sursele noastre spun că minorul a avut anumite neînțelegeri cu părinții cauzate de temele primite de la școală. Se pare că i s-ar fi spus să stingă televizorul și să învețe. Doar că minorul s-a spânzurat. El ar fi fost găsit de mamă.

Acest tragic incident vine la trei săptâmâni de la alte două sinucideri ale unor minori. Este vorba despre doi adolescenți în vârstă de 16 ani din cartierul băimărean Ferneziu.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *