EXCLUSIV VIDEO: Un perete a căzut pe trei muncitori pe strada Monetăriei din Baia Mare

Incident grav în urmă cu puțin timp pe strada Monetăriei din Baia Mare. Conform primelor informații se pare că trei muncitori care lucrau la un garaj pe strada Monetăriei din Baia Mare au fost răniți. Se pare că peste aceștia au căzut cărămizi dintr-un perete lateral.

La fața locului au intervenit echipajele ambulanței. S-a cerut ajutorul pompierilor militari pentru a coborî de pe garaj persoanele rănite. ei trei muncitori au suferit multiple leziuni (fractura tibie, fractura femurală, traumatism coloana). Ei au fost stabilizați și transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. 

Poliția Baia Mare a deschis o anchetă. 

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ 

Azi, 28 februarie, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident de muncă la un imobil situat pe strada Monetăriei din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 36 de ani, toți din Finteușu Mic, au fost prinși sub greutatea unui zid pe care l-au spart. Părți din zid au căzut și peste o anexă a unui imobil vecin.

La fața locului au intervenit două ambulanțe care le-au acordat îngrijiri celor trei victime, ulterior fiind transportați la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *