JANDARMII MARAMUREŞENI AU DONAT SÂNGE PENTRU UCRAINA

Începând de astăzi, la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare debutează campania „Sânge pentru Ucraina”. Încă de săptămâna trecută la nivelul unității noastre se află în derulare o campanie de donare de sânge însă astăzi, de la primele ore ale dimineții, un număr mare de jandarmi maramureșeni, în frunte cu inspectorul șef, colonel Petru Marcel Florișteanu, au donat sânge în semn de solidaritate față de poporul ucrainean, care trece prin momente dificile.

La nivelul Jandarmeriei Maramureș, acţiunile de donare de sânge au devenit un obicei, acesta fiind un alt mod de a ajuta pe cei aflați în suferință, pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranţa cetăţenilor.

Acțiunile de acest gen se desfășoară și în scopul conștientizării faptului că sângele este un produs obținut prin donare benevolă, iar prin bunăvoința fiecăruia dintre noi putem contribui la salvarea persoanelor aflate la nevoie.

Noi vom continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate pentru a le oferi o șansă la viață. Haideți să continuăm aceste acțiuni, donează sânge, acordă o șansă la viață!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *