Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Mirela Bârlea a ales echipa PSD pentru Poienile Izei”

Cu căldură și devotament pentru comunitatea pe care o servește, Mirela Bârlea, primarul cu inima deschisă din Poienile Izei și-a luat un angajament ferm când a semnat adeziunea la PSD Maramureș. Votată în fruntea comunei ca independent la alegerile locale din 2020, primarul din Poienile Izei a ales cu încredere să-și îndrepte pașii către echipa social-democrată cu un scop clar: binele absolut al comunității, susține președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților.

”Cu dedicare incontestabilă și o abordare profesionistă, Mirela Bârlea se remarcă prin implicarea sa profundă în viața cotidiană a comunei. Fiecare acțiune întreprinsă este înrădăcinată în dorința sinceră de a aduce îmbunătățiri tangibile în viețile oamenilor pe care îi păstorește cu atâta grijă. Cu fiecare proiect și fiecare decizie, Mirela Bârlea își dedică eforturile pentru a asigura prosperitatea și bunăstarea locuitorilor săi. Este un lider vizionar, mereu deschisă la dialog și la colaborare, căutând continuu soluții care să aducă beneficii durabile întregii comunități”, a declarat deputatul Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș.

În această nouă etapă alături de echipa social-democrată, Mirela Bârlea promite să continue să fie o voce puternică și un exemplu de integritate și profesionalism pentru toți cetățenii din Poienile Izei. Cu ea la cârma comunității, viitorul se conturează plin de promisiuni și realizări care vor schimba în continuare, în bine, destinele oamenilor și ale locurilor pe care le iubește atât de mult. ”Cu astfel de lideri mergem înainte, cu încredere, spre alegerile din 9 iunie 2024”, arată președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *