IPJ Maramureş anunţă înscrieri la instituțiile de învățământ din structura MApN și la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Numărul de locuri aprobate instituţiilor de învăţământ subordonate Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea de admitere 2021, pentru care structurile teritoriale ale Poliţiei Române efectuează recrutarea.

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv http://mm.politiaromana.ro.

Înscrierile se efectuează până la data de 24.05.2021 iar depunerea dosarelor de candidat se realizează până la data de 11.06.2021, zilnic între orele 0900 – 1100 și 1400 – 1600 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *