Jandarmii maramureșeni la datorie

     Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Maramureș se află în executarea misiunilor specifice alături de celelalte instituţii abilitate în vedera asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza întregului judeţ.

    Totodată, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării evenimetelor care vor avea loc în spațiul public după cum urmează:

   Sâmbătă, 15 mai a.c., începând cu orele 11:00, pe stadionul Arena Zimbrilor din Baia Mare se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi CS Dinamo Bucureşti. Tot cu începere de la orele 11:00, pe Stadionul Central din comuna Recea se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S.F. Comuna Recea – Unirea Slobozia. Duminică 16 mai a.c., jandarmii maramureșeni vor asigura ordinea publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele CS Progresul Şomcuta – CSM Sighetu Marmaţiei care va avea loc începând cu ora 18:00, pe baza sportivă Progresul Şomcuta Mare.

  Aceste activități vor avea loc în conformitate cu noile măsuri impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus iar noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.

 De asemenea, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum şi pentru salvarea şi evacuarea turiştilor aflaţi în dificultate.

  Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *