IPJ MARAMUREȘ: CADOURI PENTRU COPIII A TREI FAMILII NEVOIAȘE DIN NISTRU ȘI TĂUȚII DE SUS (FOTO)

Poate ca toți avem grija acestui virus, dar unii au multe alte griji împovărătoare: grija pâinii pe care să o pună pe masă copiilor, grija izolării de lume în sărăcie și nevoi.

Polițiștii Serviciului Rutier, cei din Baia Sprie și Tăuții Măgherăuș, împreună cu Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Compartimentul de Presă s-au hotărât să-l ajute pe Moș Crăciun și au venit în sprijinul a trei familii aflate în nevoi din Nistru și Tăuții de Sus. De bucuria cadourilor au avut parte mai mulți copii alături de părinții lor, fiindu-le oferite diferite alimente, jucării și rechizite.

Polițiștii din Baia Sprie „ ajutoarele lui Moș Crăciun”, au pus mână de la mână și au ajuns în cursul acestor zile la mai multe familii greu încercate. Cu timiditate și bucurie ne-au așteptat în pragul caselor de la cel mai mic la cel mai mare.

Pentru a se bucura cu adevărat de aceste sărbători, polițiștii din Baia Sprie au împodobit bradul cu cei micuți, dar nu au uitat și de cei mai vârstnici. Și-au unit forțele, nu au lăsat frigul să îi oprească și au împărțit ciocolată și cozonaci cetățenilor care se aflau pe drumurile publice.

Ne-am despărțit, ei mulțumindu-ne pentru vizită și pentru gândurile  bune, iar noi împăcați că i-am putut ajuta, măcar pe moment. 

Polițiștii maramureșeni urează sărbători fericite tuturor cetățenilor!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *