Iubitorii sporturilor cu motor sunt invitaţi și în acest an la ”Raliul Zăpezii Cavnic”

Ediţia a XI-a a ”Raliului Zăpezii Cavnic” se desfăşoară în perioada 12-14 februarie, startul dându-se de la Pensiunea ”Coliba Dacilor”.

Vineri, 12 februarie, ora 09:00 va avea loc înscrierea participanților, apoi se va desfășura ședința tehnică, iar seara se va pleca în tura de recunoaștere a traseului, în jurul orei 17:30.

În dimineața zilei de sâmbătă, 13 februarie, ora 08:00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului și echipajele vor lua startul în grupe de câte 30 de mașini. În pauza de masă, organizatorii invită toți participanții la un gullas tradițional, gătit chiar în curtea Pensiunii ”Coliba Dacilor”.

Duminică, 14 februarie, ora 08:00 vor lua startul ultimele echipaje înscrise în concurs, iar la ora 16.00 va avea loc premierea câștigătorilor, la linia de start a competiției.

Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Cu toate acestea, atât concurenții, cât și spectatorii sunt rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală.

Informații suplimentare pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/raliulzapeziicavnic.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *