Jandarmii maramureseni la datorie

   Jandarmii maramureşeni, în cooperare cu poliţişti, pompieri şi cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, vor asigura din punct de vedere al ordinii şi siguranţei publice manifestările din spaţiul publicce vor avea loc în această perioadă pe raza judeţului nostru.

   Astăzi, începând cu orele 17:00, iar sâmbătă și duminică începând cu orele 14:00,  în centrul orașului Borșa, va avea loc  festivalul  ,,Gastro Fest Borșa”.

   Sâmbătă și duminică, vor avea loc manifestări religioase la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” Moisei și la Mănăstirea „Sfânta Ana Rohia. Duminică la Mănăstirea ,,Soborul Sfinţilor Apostoli” Bârsana, se organizează „Slujba religioasă cu ocazia Adormirii Maicii Domnului” iar la Mănăstirea Lăpuş se desfăşoară Hramul mănăstirii. Tot duminică, Parohia Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” Sighetu Marmaţiei, organizează evenimentul religios ,,Hramul bisericii” iar la lăcaşurile de cult din municipiul Baia Mare jandarmii vor asigura măsurile de ordine pe timpul desfășurării manifestărilor religioase ocazionate de Sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului”.

     Jandarmii se vor afla în zonele unde se preconizează o afluenţă mare de persoane, precum şi pe căile de acces către lăcaşurile de cult şi zona desfăşurării evenimentelor cultural-artistice, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros  precum şi monitorizarea şi descurajarea persoanelor şi grupurilor care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi să respecte  măsurile de prevenire a răspândirii COVID 19.

Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre și vă recomandăm să respectați indicațiile forțelor de ordine, iar în caz de urgență, apelați numărul unic 112 sau adresați-vă cu încredere celei mai apropiate patrule de jandarmi.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *