Jandarmii maramureşeni, la datorie şi în acest weekend

Şi acest sfârșit de săptămână îi regăsește pe jandarmii maramureşeni la datorie, în misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul desfăşurării evenimentelor care vor avea loc în spațiul public.

Sâmbătă, începând cu orele 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul internaţional de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare – SG BBM Bietigheim din Germania.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borșa, vor asigura măsurile de ordine pe timpul desfășurării evenimentului „Concurs de schi pentru copii” care va avea loc sâmbătă în zona Pârtiei Olimpice din Borșa.
De asemenea, jandarmii din cadrul celorlalte patru posturi montane de la Cavnic, Șuior, Valea Vaserului și Țibleș sunt la datorie în zona stațiunilor turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor precum şi pentru salvarea şi evacuarea celor aflaţi în dificultate.

Totodată, jandarmii maramureșeni sunt la datorie, acţionând atât independent cât și în cooperare cu polițiști, polițiști de frontieră, pompieri, polițiști locali și cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în activitățile de verificare, informare şi îndrumare a cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Pentru un sfârşit de săptămână fără evenimente negative, recomandăm iubitorilor sporturilor de iarnă să nu coboare pe pârtiile de schi utilizând sănii, dispozitive improvizate sau alte materiale iar în cazul unui accident pe pârtia de schi sau când sunt martorii savârșirii unor fapte de natură antisocială, să se adreseze direct echipajelor de jandarmi montani din zonă sau să solicite sprijin prin sistemul unic de urgență ,,112”.

Indiferent de locul unde ați ales să vă petreceți timpul liber, suntem pregătiți să intervenim acolo unde situația o va impune, așa că nu ezitați să solicitați ajutor atunci când vă aflați într-o situație dificilă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *