Minoră de 16 ani dată dispărută după ce a fugit cu iubitul ei. Mașina cu care au plecat ar putea fi furată

Biroul de presă al IPJ Maramureș informează faptul că astăzi 21 aprilie 2022 polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Serviciul de Investigații Criminale- Biroul Urmăriri, au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că, fiica sa minoră, VARGA RORBERTA de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din Baia Mare, unde locuiește fără forme legale, și nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1,50 m, constituție atletică, păr vopsit blond, ochi căprui.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În plus față de informațiile oficiale vă prezentăm informații obținute pe surse care susțin ferm faptul că minora ar fi plecat împreună cu iubitul ei. Aceleași surse spun că polițiștii maramureșeni au dat în consemn și un autoturism marca VW Golf Variant, înmatriculat MM-16-YAS care ar fi condus de iubitul fetei (G.E.Remus) și care se pare că ar fi fost furat.

Conform documentelor dispariția minorei (considerată plecare voluntară), dar și consemnul autoturismului a fost transmis tuturor județelor din România, dar și poliției de frontieră.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *