MINUNI DE CRĂCIUN – 6 bebeluși au venit pe lume la Spitalul Județean din Baia Mare de cea mai frumoasă sărbătoare din an

Șase copilași au venit pe lume de Crăciun la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare. Cei patru băieței și cele două fetițe sunt sănătoși și, potrivit reprezentanților spitalului, cel mai probabil vor ajunge acasă împreună cu părinții înainte de revelion.

Pentru șase familii din județul Maramureș, sărbătoarea Crăciunului a venit cu unul dintre cele mai frumoase daruri. La Spitalul Județean, Dr. Constantin Opriș, Baia Mare, șase mămici au avut ocazia de a-și ține bebelușul nou-născut în brațe. Puii de om au fost răsfățați de fericiții părinți cu privirile calde de bun venit, așa cum au făcut magii acum două mii de ani, cu pruncul Isus. Cele două Crăciunițe și patru Crăciunei, veniți pe lume în aceste zile sunt sănătoși și cel mai probabil vor fi acasă înainte de Revelion. Speranța renaște cu fiecare copil care deschide ochii spre lume…Sărbători binecuvântate în continuare, sănătate și multe bucurii tuturor și nu în ultimul rând proaspetelor mămici și bebelușii acestora” au declarat reprezentanții spitalului.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *