URMĂRIT 2 KM ÎN TRAFIC: BĂIMĂREAN DEPISTAT POZITIV CU APARATUL DRUG TEST

În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au procedat la oprirea unui autoturism, folosind semnalele acustice și luminoase din dotare, pe strada Victoriei din municipiu

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, șoferul fiind interceptat pe strada Brândușelor din Baia Mare. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 33 de ani din Baia Mare.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. De asemenea, bărbatul a fost testat și cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv. Bărbatul a fost condus la spitalul din Baia Mare în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină în vederea depistării prezenței în organism a unor substanțe psiho-active. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 din Codul Penal.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *