Neversea 2023 va avea loc în perioada 6-9 iulie. Fanii își pot rezerva abonamentul cu doar un euro

A cincea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa vine cu un concept nou și un milion de motive să iubești vara anului viitor. Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța.

„Timp de 4 zile și 4 nopți, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea și viața se vor bucura de o nouă ediție Neversea, unde vor trăi experiențe unice pe care și le vor aminti toată viața.

Cea de-a cincea ediție Neversea va aduce artiști în premieră în România, cei mai buni DJ-i și producători internaționali, precum și artiști români. Organizatorii vin pentru ediția din 2023 și cu o poveste nouă și vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice.

Oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm și energii bune aduse și de dansatori, animatori și acrobați pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanți.” potrivit unui comunicat al organizatorilor festivalului Neversea

Fanii se vor putea încărca cu adrenalină și fericire din tot perimetrul festivalului, care, pe lângă scene, va găzdui și diverse activități interactive, sporturi pe apă, ateliere și workshopuri creative și inspiraționale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare și băuturi. Organizatorii spun că pregătesc o mulțime de surprize noi cu care îi vor surprinde pe cei care trec pragul festivalului.

Cum se poate rezerva un bilet pentru Neversea 2023

În ceea ce privește abonamentul pentru Neversea 2023, va putea fi rezervat prin platforma Extasy, cu un euro, cel mai mic urmând a costa 79 de euro plus taxe.

De altfel, pe lângă faptul că se vor bucura de muzică, fanii Neversea vor avea parte anul viitor și de activități interactive, precum sporturi pe apă, hairstyle, make-up și mâncare și băuturi aparte.

”După crearea contului, fanii pot alege maximum patru abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la preţul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti preţul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preţ special, după cum urmează:

General Access Basic: 79 euro + taxe
General Access Risk Free: 99 euro + taxe
VIP: 209 euro + taxe”, au mai precizat organizatorii”, au mai comunicat organizatorii Neversea.

Prin accesarea campaniei speciale de rezervare a abonamentului cu 1 euro, în perioada 27 octombrie – 21 noiembrie 2022, fanii sunt de acord cu regulamentul campaniei disponibil în aplicația Extasy sau pe extasy.com.

Cei care își rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa support@extasy.com până pe 21 noiembrie 2022. Prețul final al abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar cel VIP de 349 euro plus taxe.

CITESTE SI:

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *