O nouă sesiune de recrutare pentru tinerii care doresc să devină ofițeri ai Jandarmeriei Române

S-au demarat înscrierile pentru candidații care își doresc să urmeze cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București. Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi, astfel:

– 7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”;

– 100 locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliție, pentru învăţământul la distanță (ID) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”;

– 60 locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:

– 52 locuri alocate Jandarmeriei Române;

– 2 locuri alocate SIE;

– 1 loc alocat Comenduirii;

– 5 locuri alocate SPP;

– 6 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi”.

Data limită de depunere a cererilor de înscriere este 11 iulie 2021, inclusiv, iar data limită de depunere a dosarelor este 19 iulie 2021, inclusiv.

Tematica, bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituției de învățământ.

Evaluarea psihologică se realizează potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuții de recrutare (candidații vor fi anunțați din timp).

Date suplimentare, se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș din Baia Mare bulevardul Unirii nr.34 jud. Maramureș– Serviciul Resurse Umane – telefon 0262/277779, interior 24557 sau 24535 ori de pe site- ul instituției www.jandarmeriamaramures.ro.    

Cererea de înscriere (Anexa nr. 2) se descărcă de pe site-ul I.J.J. Maramureș– secțiunea admitere și se depune electronic la adresa: jandarmeriamm@jandarmeriamaramures.ro

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *