Primarul Cătălin Cherecheș cere societății VITAL să scadă substanțial facturile de pe luna iunie, băimărenilor ce s-au trezit fără apă pe timp de caniculă

Băimărenii afectați de lucrările de reparații executate de Vital zilele trecute, vor primi o reducere de 30% la factura aferentă lunii iunie.

În urma unor ample lucrări de reparaţii executate la conducta magistrală DN 800 mm, băimărenii care locuiesc în cartierul Vasile Alecsandri, dar şi cei care domiciliază pe străzile Ţebea, Târgului, Aleea Serelor, Aleea Expoziţiei, Sebeşului, Vrancei, Chioarului, Codrului, Arieşului (blocuri şi case), Cărămizilor, Forestierului, Gordanului, Oborului, Hortensiei, B. St. Delavrancea, Rozelor şi Florilor nu au beneficiat de serviciile de furnizare a apei potabile oferite de societatea Vital SA timp de două zile. Mai mult, după reluarea furnizării apei potabile, pentru o scurtă perioadă de timp, cetăţenii s-au plâns de calitatea apei, se precizează într-un comunicat de presă transmis de administraţia publică locală.

Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare: “Am solicitat conducerii societății Vital SA reducerea cu 30% a facturilor pentru luna iunie pentru cetățenii din Baia Mare care au fost afectați de executarea acestor lucrări. Nu au furnizat apă potabilă conform prevederilor contractuale, mai mult, au depășit limitele de timp alocate reparațiilor, fapt care a provocat un grad considerabil de disconfort băimărenilor care locuiesc în cartierul Vasile Alecsandri și în alte zone apropiate, cu atât mai mult cu cât lucrările au coincis cu o perioadă caniculară. Este un lucru care ține de respectul față de băimărenii, respectiv de faptul că nu este normal să fie plătite anumite servicii atunci când ele nu sunt oferite la standardele contractuale”

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *