OMEGA TAILORING BY GURKA – Costume business și de ceremonii din cele mai rafinate stofe pentru bărbații care vor să se îmbrace impecabil

Bărbații din Baia Mare vor avea în curând de unde să își comande costume business și de ceremonii din cele mai rafinate stofe, measure to fit. În zilele moderne pe care le trăim, este o raritate să vedem bărbați îmbrăcați bine, în haine din materiale de calitate, realizate să se potrivească la milimetru pentru fiecare siluetă.

În ultimii ani, în Baia Mare, se cunoaște o creștere semnificativă a saloanelor/ magazinelor de haine ale unor branduri de renume care s-au deschis în municipiu. Motivul ar fi, în primul rând, creșterea cererii pentru articole de îmbrăcăminte de calitate. În al doilea rând, exigența clienților a dus la ridicarea constantă a ștachetei când vorbim despre calitatea materialelor și a produselor finite. Așadar, în 2021 ar putea fi considerat destul de greu să intri pe această piață. Totuși, în Baia Mare urmează să se deschidă un salon de costume pentru bărbați care promite să îndeplinească fiecare cerință dintre cele descrise mai sus și chiar mai mult de atât.

Omega Tailoring by Gurka, magazinul cu probabil cea mai vastă ofertă de costume de bărbați din Baia Mare

Cel mai nou salon de costume de bărbați din Baia Mare, cu probabil cea mai variată și bogată gamă de costume urmează să fie deschis la mijlocul lunii iunie. Clienții care vor trece pragul salonului vor putea să aleagă dintre câteva sute de modele, culori și materiale produse exclusiv în România la cele mai înalte standarde și de calitate premium pentru a-și creea propriul costum în funcție de preferințe. În același timp, doritorii pot opta și pentru achiziționarea unui costum sau a unor piese vestimentare din oferta care se regăsește în magazin.

Este un proiect la care lucrăm de ceva vreme. A apărut din dorința de a oferi băimărenilor în primul rând calitate, pentru că asta ne definește, dar și servicii premium în magazin. Pentru că un consultant care să îți răspundă la întrebări, să te sfătuiască sau să te ajute să faci cea mai bună alegere este, de regulă, la fel de important ca produsul în sine. Noi ne putem mândri că vom putea oferi astfel de servicii, iar pentru primii clienți ai salonului am pregătit și unele surprize. Aducem un concept nou în Baia Mare bazat în proporție de 100% pe nevoile și dorințele clienților noștri”, a declarat omul de afaceri Dănuț Gurka, proprietar al Omega Tailoring, cunoscut prin prisma celorlalte afaceri de succes pe care le gestionează: Kinderhaus și Brauch Capital – Sales & Marketing Online.

La OMEGA Tailoring bărbații vor găsi:

✅ cele mai rafinate stofe
✅ culoarea și croiul care te poate pune cu adevărat în evidență
✅ calitate pentru cele mai rafinate gusturi
✅ un costum personalizat făcut pe comandă
✅ un costum din stoc de cea mai bună calitate

Facebook: Omega Tailoring By Gurka

Sursa: ActualMM.ro

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *