POLIȚIA ÎN ALERTĂ MAXIMĂ: BĂTRÂNĂ ATACATĂ, LEGATĂ, CHINUITĂ ȘI JEFUITĂ ÎN PROPRIA CASĂ

Informații de ultimă oră ne vin de la Strâmtura, Maramureș. Acolo a avut loc un jaf în noaptea de duminică spre luni. Victimă a fost o femeie singură, în vârstă de 76 de ani.

Conform informaților noastre jaful a fost comis de persoane rămase deocamdată neidentificate. Femeia în vârstă de 76 ani se culcase, când necunoscuții au pătruns peste ea în casă. Aceștia au folosit spray lacrimogen și au legat-o. I-au sustras telefonul mobil pentru a nu putea suna la 112. Apoi ar fi început să o tortureze pentru a spune unde își ține banii din pensie.

Într-un final bătrâna a cedat și le-a spus unde are ascunși banii. 4.000 de lei a fost suma pe care localnica îi avea pentru zile negre. După ce i-au luat indivizii au plecat lăsând-o pe femeie legată în casă. Cu greu a reușit să ceară ajutor în vecini.

Imediat la fața locului au sosit polițiștii care au deschis un dosar penal și încearcă să îi identifice pe autori.

FEMEIA LOCUIA SINGURĂ, COPIII EI FIIND PLECAȚI ÎN STRĂINĂTATE

Primarul localității spune că bănuiește un grup de tineri. Locuința femeii nu este izolată, însă femeia locuia singură de mai multă vreme, copiii ei fiind plecați în străinătate de mai mulți ani.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea unei talhării calificate.

Aseară, la ora 21.11, Poliția Strâmtura a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie de 76 de ani din localitate, a fost victima unei talhării. Ea a relatat polițiștilor faptul că bărbați necunoscuți au pătruns în locuință, au folosit un spray lacrimogen, au imobilizat-o și amenințat-o cu acte de violență solicitându-i să le spună unde își păstrează banii.

Bărbații au plecat din locuință cu suma de 3100 de lei și 100 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, Grupa Canină, Secția 2 Poliție Rurală și Poliția Dragomirești au efectuat cercetarea la fața locului și continuă investigațiile pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală conform art. 234 Cod Penal.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *