POLIȚIA LOCALĂ – Flori furate din sensul giratoriu.

Nici nu au fost finalizate lucrările de plantare de material dendrofloricol si dendrologic în sensurile giratorii si zonele verzi din Municipiul Baia Mare, de către angajații SPAU, că și-au făcut apariția si amatorii de flori mai ales lalele, care le distrug prin rupere sau smulgere și ulterior încearcă să le valorifice prin vânzare.

Un astfel de caz, a fost depistat de polițiștii locali de la ordine publică, care in cursul misiunii de patrulare azi 22.04.2021 in jurul orelor 14,30 ,in zona Garii CFR- din Municipiul Baia Mare, au depistat-o pe numita O.R.A, în vârstă de 25 ani din localitatea Borșa, județul Cluj, care a sustras mai multe fire de lalele prin smulgere din sensurile giratorii din zona Gării CFR, respectiv zona Semiluna.

Persoana in cauză a fost identificata si sancționată contravențional la HCL. nr.223/2013 fiind sancționată cu amendă in valoare de 1000 lei. Asupra acesteia polițiștii locali au găsi 39 de fire de lalele.

Conducerea Direcției Politia Locală Baia, pe această cale roagă cetățenii Municipiului Baia Mare, atunci când observa asemenea situații, sa apeleze telefonic Dispeceratul Politiei Locale Baia Mare la numerele de telefon: 0372.702.702. / 0262.218.961 pentru a dispune masurile necesare, deoarece cu toții ne dorim un oraș frumos și curat. Florile au fost predate către SPAU.

Foto – Primăria Municipiului Baia Mare

1 COMMENTS

  1. Nota…horticola: lalelele se planteaza toamna. Asa ca formularea de la inceput e cam aproximativa. Si da, subscriu la parerea ca infractionalitatea profunda pare transparenta, uneori chiar invizibila pentru structurile care se presupune ca ar trebui sa protejeze societatea.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *