Gabriel Zetea, deputat PSD: „Tinerii și femeile social-democrate din Baia Mare au organizat o acțiune de ecologizare în zona Baraj – Firiza”

An de an, în 22 aprilie se sărbătorește Ziua Pământului, zi în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Partidul Social Democrat a lansat o provocare la nivelul tuturor organizațiilor din teritoriu de a organiza acțiuni care să marcheze această zi atât de importantă prin care, cu toții, ne arătăm respectul față de mediu.

Pe lângă seminariile de dezbateri și mese rotunde care au avut loc în diferite localități ale Maramureșului, tineretul social-democrat din Baia Mare și femeile social-democrate au răspuns apelului transmis de liderii locali și au stabilit să ecologizeze, împreună, o zonă des circulată de turiști,  respectiv coada lacului Baraj Firiza. La acțiunea de ecologizare a participat și președintele OFSD Baia Mare, consilierului județean Liliana Moga, dar și coordonatorii TSD Baia Mare, Denis Covaci și Tudor Gelelețu. Reprezentanții OFSD și TSD Baia Mare susțin că nu este prima acțiune pe care o organizează în comun, iar decizia de a ecologiza o zonă a municipiului pentru a celebra prin muncă Ziua Pământului a venit la propunerea făcută de liderul PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea.

Parlamentarul de Maramureș, Gabriel Zetea i-a felicitat pe membrii filialei județene a social-democraților pentru implicare și pentru respectul pe care îl arată mediului înconjurător. „Pământul este unic și este al nostru, al tuturor. Noi, ca cetățeni responsabili, avem datoria să ne îngrijim de planetă, să îi gestionăm cu maximă responsabilitate resursele, să combatem poluarea prin toate mijloacele și să păstrăm mediul cât mai curat. Mă bucur să văd că organizațiile din cadrul PSD Maramureș se implică și lucrează împreună pentru realizarea unor acțiuni comune, ceea ce dovedește unitatea din cadrul formațiunii noastre. PSD este și rămâne cel mai mare partid din România, iar membrii noștri sunt cetățeni responsabili preocupați atât de problemele sociale și politice, cât și de gestionarea și protejarea resurselor pe care ni le oferă Planeta Pământ”, a arătat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *