Politia Romana anunta un serial nou pe AXN cu Misiuni din Romania

Opt poliţişti români sunt protagoniştii noului serial „Oamenii legii”, ei având de rezolvat misiuni diverse şi cazuri complexe, transmite News.ro. Serialul urmăreşte patru echipe din cadrul Poliţiei Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri şi care intervin acolo unde legea şi ordinea par a fi încălcate. Premiera serialului are loc pe 14 noiembrie, de la ora 18.00, pe AXN.

Poliţia Română anunţă, miercuri, printr-un comunicat de presă, că, din 14 noiembrie, de la ora 18.00, de luni până vineri, ”Oamenii legii” aduc adrenalină, acţiune şi suspans la AXN

Echipa 1 este formată din Crina Eşanu, subinspector de poliţie, în vârstă de 29 de ani, cu 5 ani de experienţă şi Costică Neagu, agent de poliţie, în vârstă de 23 de ani, cu 4 ani de experienţă.

Cu peste 25 de ani în cadrul Poliţiei Române, Viorel Teacă, agent şef principal de poliţie, în vârstă de 46 de ani şi Alin Constantin, agent şef adjunct de poliţie, 36 de ani, cu peste 10 ani în serviciul public, primii cinci ca pompier şi apoi ca poliţist formează echipa 2.

Echipa 3 îi aduce alături pe Alina Manea – inspector de poliţie, în vârstă de 34 de ani, cu 10 ani de experienţă şi Robert Alioni – agent de poliţie, în vârstă de 25 de ani, cu doi ani de experienţă.

Iar în completare vine echipa 4, cu doi agenţi de poliţie, de 37 de ani, Mihai Stan – agent şef principal de poliţie, cu peste 16 ani de experienţă şi Ciprian Lupu – agent de poliţie, cu 4 ani de experienţă.

”Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliţia primeşte apelul la 112 şi până la rezolvarea cazurilor, care vor varia de la violenţă domestică, persoane dispărute, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi incidente de trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude. De asemenea, „Oamenii legii” le va oferi fanilor serialelor de acţiune acces şi în zona misiunilor mai complexe, în care cei opt poliţişti vor lucra în strânsă legătură cu alte unităţi speciale ale poliţiei, cum ar fi Institutul Naţional de Criminalistică, SIAS sau Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate”, a mai transmis Poliţia Română.

Serialul realizat la nivel local beneficiază de sprijinul Poliţiei Române, atât la nivel logistic (prin punerea la dispoziţia echipei de producţie a echipamentelor de supraveghere şi recuzită), cât şi la nivel de consultanţă privind scenariul fiecărui episod, din dorinţa de a prezenta cât mai veridic fiecare caz, dar şi pentru a oferi telespectatorilor o imagine cât mai reală asupra activităţii de zi cu zi din viaţa unui poliţist.

”Suntem onoraţi de invitaţia partenerilor de la AXN de a colabora în cadrul acestui proiect şi sunt convins că rezultatul va fi apreciat, atât de public, cât şi de poliţişti. Acest serial este o premieră atât pentru România, cât şi pentru Poliţia Română. Ne dorim ca, prin participarea la realizarea serialului, să informăm oportun şi corect comunitatea cu privire la situaţiile care pot afecta viaţa sau sănătatea persoanelor, liniştea socială, pentru formarea unei atitudini preventive şi crearea premiselor unei cooperări cu Poliţia Română. Oamenii legii este un bun prilej pentru o comunicare eficientă privind specificul activităţilor desfăşurate de personalul Poliţiei Române, pe linia apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a bunurilor publice şi private, a combaterii infracţionalităţii, cât şi a asigurării ordinii publice”, a declarat comisar-şef de poliţie Georgian Drăgan, directorul de cabinet al Inspectorului General al Poliţiei Române.

Oamenii Legii se bazează pe formatul internaţional Karlsbridge, Police in action, iar proiectul beneficiază de sprijinul Corpului Naţional al Poliţiştilor.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *