Poliţişti ameninţaţi cu o sabie. Agresorul a fost împuşcat in picioare 

Conform surselor noastre victima și agresorul sunt vecini în Budești. Cei doi nu au avut divergențe până ieri. Conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit spontan iar agresorul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Agresorul și-a lovit vecinul cu pumnii și picioarele. Aparținătorii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

La vederea polițiștilor agresorul și-a ieșit pur și simplu din minți: a luat o sabie și i-a amenințat. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical însă agresorul nu s-a oprit. A continuat să îi amenințe pe polițiști. Aceștia au fost nevoiți să tragă un foc de armă înspre picioarele agresorului. După ce l-au împușcat polițiștii au chemat echipajele medicale.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

La data de 20 martie a.c. , ora 16.53, polițistii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost solicitați prin SNUAU 112, să intervină la o agresiune soldată cu rănirea unei persoane, în localitatea Budești.

La fața locului a fost identificată persoana vătămată, un bărbat, de 73 de ani, care prezenta leziuni.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a continuat să fie recalcitrant și i-ar fi amenințat și pe aceștia cu o sabie.

S-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar, ulterior, în direcția bărbatului, în zona picioarelor.

Bărbatul a fost imobilizat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, o echipă complexă de polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *